Pensiunea Recanto

Bine aţi venit!

POLITICI HOTELIERE

CHECK-IN – 14:00

In cazul in care sositi mai devreme si camera, camerele dvs sunt libere va puteti caza fara probleme. In caz contrar va puteti relaxa in gradina, la foisor sau in living

CHECK-OUT – MAXIM ORA 12:00

Late check-out: între orele 12:00– 18:00 - plata unei taxe de 50% din preţul pe noapte al camerei.

POLITICA COPII

 • Un copil până la 14 ani poate fi cazat gratuit în acelaşi pat cu parinţii sau se poate solicita pat suplimentar la un tarif de 20 ron/noapte.
 • Capacitatea maximă pentru paturi suplimentare într-o cameră este 1.

  Orice tip de pat suplimentar sau pătuţ de copil este furnizat la cerere şi trebuie să fie confirmat de Recanto.

  Animalele de companie nu sunt acceptate.

  PLATA

 • Plata camerelor se va face la check-in.
 • Modificarea sau anularea unei rezervari achitate pentru o noapte sau pentru mai mult de o noapte nu va atrage restituirea tarifului pentru întreaga perioadă rezervată.
 • Pentu rezervările făcute în regim nerambursabil se va achita tariful pentru întreaga perioadă rezervată.
 • Pentu rezervările făcute în regim nerambursabil tariful achitat nu va putea fi restituit.
 • Pentru cazări pe termen lung plata în avans se poate face şi prin virament bancar.
 • POLITICA REFERITOARE LA FUMAT:

  Camerele hotelului sunt exclusiv pentru Nefumători.

  Pentru fumători este amenajat Spaţiu Special în incinta Pensiunii Recanto.

  OASPEŢI SUPLIMENTARI ŞI MUSAFIRI:

  Puteţi primi musafiri sau oaspeţi în camera dumneavoastră între orele 8.00 am şi 18.00 pm, fără costuri suplimentare. În cazul în care primiţi oaspeţi în intervarul 18.00 pm-8.00 am aceştia vor trebui să achite diferenţele de tarif pentru a II a persoană şi să se înregistreze la recepţie.

  DISPUTE ŞI RECLAMAŢII:

  Ne rezervam dreptul de a debita cardul oaspeţilor noştrii independent de dorinţa lor, în cel puţin următoarele cazuri: când aţi plecat fără să plătiţi, când prin activitatea dumneavoastră aţi produs stricăciuni sau distrugeri, când aţi plecat cu obiecte care nu vă aparţin şi aţi uitat să le plătiţi la recepţie, şi când nu aţi anulat rezervarea la termenele stabilite mai sus.

  Orice controversă, dispută sau reclamaţie care ar putea să apară în urma aplicării politicii noastre, vom încerca să o rezolvăm pe cale amiabilă, iar în cazul în care acest lucru nu este posibil va intra sub jurisdicţia instanţelor judecătoreşti din Braşov.

  Ne rezervăm dreptul de a refuza cazarea clienţilor în stare de ebrietate sau nepoliticoşi şi turbulenţi care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii Recanto sau deranjează alţi clienţi. Ne rezervăm dreptul de a evacua forţat din Recanto clienţii indezirabili. De asemenea ţinând cont de cele menţionate mai sus ne rezervăm dreptul de a ne selectiona clienţii.

  CLAUZE FINALE:

  Considerăm că orice client, în momentul cazării laPensiunea Recanto, a luat la cunoştinţă de termenele şi condiţiile mai sus menţionate şi le-a acceptat tacit.

  VĂ MULŢUMIM PENTRU ÎNŢELEGERE ŞI COLABORARE!